Archimaat

Archimaat

Archimaat is een all-round architectenbureau:

van dakkapel tot complete woning. 

 

U heeft bouwplannen? Wij helpen uw woondromen te realiseren! We werken met de beste 3D programma's om uw wensen realistisch in beeld te brengen en snel tot het beste resultaat te komen. 


Een architect duur? Door onze efficiĆ«nte manier van werken hoeft een ontwerp en een bouwaanvraag niet veel te kosten. 


Een eerste gesprek is gratis en vrijblijvend!

wat doet Archimaat voor u?

 • eerste gesprek gratis en vrijblijvend
 • vrijblijvend een scherpe offerte
 • verbeelden van uw bouwkundige dromen en wensen in aansprekende 3D impressies
 • al het benodigde tekenwerk voor vergunningen en de bouw
 • aanvraag vergunningen (bouwvergunning, sloopvergunning, kapvergunning etc.)
 • aannemerselectie en contractvorming
 • het verzorgen van alle benodigde toetsen en berekeningen (daglicht, ventilatie, energieprestatie, milieuprestatie etc.).
 • het verzorgen van archeologisch onderzoek
 • toezicht en directievoering op de bouw

toelichting

Ons ervaren team is er op gericht om uw dromen en wensen op het gebied van bouwen en wonen vorm te geven en in beeld te brengen. Ons doel is er ook op gericht duidelijkheid en zekerheid te bieden op het gebied van kosten en planning. Vervolgens loodsen we u door het ingewikkelde proces van bouw- en regelgeving. Ook kunnen we voor u de aannemersselectie regelen en werktekeningen maken. Wanneer u dat wenst kunnen we tevens het toezicht op de aannemer tijdens de bouw verzorgen. We zijn gespecialiseerd in het maken van aansprekende en betaalbare architectuur. Dit doen we door kostenbewust te ontwerpen en in elke fase van het ontwerpproces een kostentoets uit te voeren.

visie

Ons huis is de plek waar evenwicht, ruimte en licht er voor zorgen dat we weer nieuwe energie krijgen. In de ideale woning is er balans tussen ruimten waar je tot rust komt en elkaar ontmoet. Elke plek in huis heeft zijn eigen betekenis en schoonheid en al die plekken samen vormen het huis waar de bewoners zich prettig voelen. Wij noemen dit de menselijke maat.

duurzaamheid

Wij hebben een voorliefde voor natuurlijke materialen. Wanneer je baksteen, zink, riet, pannen, hout en natuursteen goed gebruikt, zijn dit materialen die met de tijd alleen maar mooier worden. Bovendien zijn dit materialen die de aarde niet onnodig belasten.

Op het gebied van energiebesparing maken wij gebruik van de nieuwste inzichten en technieken. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren op het gebied van duurzame energieopwekking zoals aardwarmte, zon-elektrische en zon-thermische opwekking. Ook kunnen wij u adviseren op het gebied van energielastenberekening, terugverdientijd en subsidies. Bouwen op een duurzame en positieve manier: dat is de uitdaging!

Archimaat heeft ervaring met:

 • interieur (vernieuwen sanitair, nieuwe trap, herindeling etc.)
 • aanbouw-verbouw (serre, dakkapel, dakopbouw etc.)
 • woningbouw
 • villabouw (met of zonder kelder)
 • wellnessbouw (sauna, stoombad, (natuur)zwembad etc.)
 • vakantiewoningbouw

Archimaat maakt uw woondromen werkelijkheid!

Partner         Architectuur De Zwarte Schuur
 

De Zwarte Schuur, Eeuwigelaan 7, 1861 CL, Bergen N.H.

 

072-531 73 69

Architectenbureau ArchImaat  Jesse van der Veen     0640577892      www.archimaat.com  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

5D Architectuur & Fotografie Jan Willem Dragt  0649420294 www.5dimensies.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ernst Nijdam Bouwkundig Tekenbureau     Ernst Nijdam 0650290190 www.ernstnijdam.nl    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Lees meer over Architectuur De Zwarte Schuur