Archimaat

Archimaat

klanten over Archimaat: 

 

Paula en Eric Jan over de verbouwing van hun woonboerderij: "We kennen Jesse als een enthousiaste creatieve architect, hij luisterde nadrukkelijk naar onze wensen en wist die in een schitterend ontwerp te vatten.

In samenwerking met Ernst hebben we ruim de mogelijkheid gekregen om concepten naast elkaar te leggen. Bijzonder hoe in het uiteindelijke ontwerp al onze wensen een plekje hebben gekregen. Jesse en Ernst hebben ons deskundig geholpen bij het zoeken naar een aannemer en waren een betrokken partners tijdens de verbouwing".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Loes over de verbouwing van haar woning:"Jesse van der Veen heeft een grote verbouwing bij mij gedaan in mijn woonhuis. Ik was verbaasd over zijn creatieve oplossingen, zijn gevoel voor esthetiek en alles is nu heel praktisch ingedeeld. Meer dan tevreden! ".

particuliere projecten  
     
zakelijke projecten
     
   

 

 

Partner         Architectuur De Zwarte Schuur
 

De Zwarte Schuur, Eeuwigelaan 7, 1861 CL, Bergen N.H.

 

072-531 73 69

Architectenbureau ArchImaat  Jesse van der Veen     0640577892      www.archimaat.com  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

5D Architectuur & Fotografie Jan Willem Dragt  0649420294 www.5dimensies.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ernst Nijdam Bouwkundig Tekenbureau     Ernst Nijdam 0650290190 www.ernstnijdam.nl    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Lees meer over Architectuur De Zwarte Schuur